ArabaVS » Yeni Arabalar » 2021 Yeni Hyundai Elantra Türkiye'ye Ne Zaman Gelecek? İşte Fiyatı ve Geliş Tarihi

2021 Yeni Hyundai Elantra Türkiye'ye Ne Zaman Gelecek? İşte Fiyatı ve Geliş Tarihi

Son Güncelleme:

2021 Hyundai Elantra kompakt sedan artık neredeyse hiç küçük değil. Teknolojisi ve hibrid güç aktarma organından geniş bir ürün yelpazesine sahip olan araç, bir önceki nesille kıyaslandığında daha verimli bir motor sunuyor. Geniş bir bilgi-eğlence ekranına sahip araç herkesi memnun etmeyi hedefliyor. Peki Yeni Hyundai Elantra'nın fiyatı ne kadar olacak? Ne zaman satışa sunulacak?
 
Hyundai Elantra 2021 Özellikleri


Dış Tasarım ve Motor Seçenekleri

2021 Elantra zarif profilini ve daha uzun kaputunu Sonata genetiklerinden alıyor. Araç düşük tavan çizgisine sahip olsada bu durum yolcuları rahatsız etmeyecek. Yeni Elantra dış tasarımının yanında motor olarak da farklılıklar sunuyor. 147 beygir gücü üreten, önden çekişli sürekli değişken otomatik şanzıman (CVT) ile tahrik eden 2.0 litrelik sıralı 4 silindirli motora sahip olarak gelecek. 
 
Yeni Elantra Hybrid, 1.6 litrelik 4 silindirli bir elektrik motoruna dayanarak 139 beygir güç üretecek. 6 vitesli çift kavramalı otomatik şanzıman ile sunulacak olan araç; lityum iyon pil ile güçlendirildiğini ve yalnızca düşük hızlarda elektrikle kısa mesafeler kat edebileceğini söylüyor. Şirketin diğer modelleri kıyaslandığında Ioniq modeliyle rekabet edecek olan araç dış tasarım olarak 15, 16 ve 17 inç jant seçenekleri sunacak. Aracın elektrikli motoru ise 16 jantlar ile satışa sunulacak. 
 
Yeni Elantra teknik özellikleri
 
Yaya algılama, aktif şerit kontrolü, otomatik uzun farlar ve otomatik acil fren ile güvenlik özellikleriyle dolu olarak gelecek olan araç; Adaptif cruise control, kör nokta uyarı ve arka otomatik acil frenleme seçeneklerini de beraberinde sunacak.
Hyundai Elantra teknolojik özellikleri
Sürüş bilgilerini ve bilgi-eğlence sistemlerini ayrı ayrı sunan araç; hız ve yakıt bilgilerini 10.3 inç çift ekran sunuyor. Kablosuz Apple CarPlay ve Android Auto uyumluluğunu sunacak olan bilgi eğlence sistemini de 8.0 inç dokunmatik ekranla sunuyor.
 


2021 Yeni Hyundai Elantra Fiyatı 

Aracın yurt dışı giriş fiyatı 17.899 dolar, en dolu paketinin fiyatı 25.599 dolar olarak belirlenmiş.
2021 Hyundai Elantra Fiyatı
 


2021 Yeni Hyundai Elantra Ne Zaman Türkiye'ye Gelecek?

** Güncelleme: Yeni Elantra modeli 15 Nisan 2021 tarihinde Türkiye'de satışa sunulmuştur. 1.6 MPI 6 İleri Manuel Style giriş donanımı 231.500 TL'den satışa sunulmuştur.


> Aracın teknik ve donanım özellikleri için tıklayınız.
 
Yeni Hyundai Elantra ne zaman geliyor?


Yakıt Fiyatları 20 Nisan 2024

Benzin litresi: 44.41 ₺

Dizel litresi: 42.95 ₺

Sıfır Araba Modelleri

Alfa Romeo
Aston Martin
Audi
BMW
Chery
Chevrolet
Citroen
Cupra
Dacia
DS
Fiat
Ford
Honda
Hyundai
Isuzu
Jaguar
Jeep
Kia
Lada
Lamborghini
Land Rover
Lexus
Mazda
Mercedes
MG
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Seat
Skoda
Skywell
Smart
Ssangyong
Subaru
Suzuki
Tesla
TOGG
Toyota
Volkswagen
Volvo


Son Karşılaştırmalar


Araba Karşılaştırma sayfası

Son Haberler


ArabaVS.com aracılığıyla, otomobil dünyasından markaları, markalara ait modelleri, motor ve donanım seçeneklerini karşılaştırabilirsiniz.

0.KM araba fiyatlarını, markaların güncel liste fiyatlarına ait son değerleri burada takip edebilirsiniz.
Copyright © 2024 Arabavs.com