ArabaVS » Yeni Arabalar » 2021 Yeni Volkswagen Tiguan Tanıtıldı. Makyajlı Tiguan'ın Özellikleri!

2021 Yeni Volkswagen Tiguan Tanıtıldı. Makyajlı Tiguan'ın Özellikleri!

Son Güncelleme:

2019 yılında çok satan SUV modelleri arasında ilk sırada yer alan Tiguan makyajlandı. Volkswagen markasının başarılı modeli olan ve bu zamana kadar altı milyondan fazla üretilen aracın yeni iç ve dış tasarımı yenilikçi. 
2021 Yeni Tiguan
Sürücü yardımı, konfor özellikleri dahil olmak üzere kapsamlı bir makyaj sunacak aracın detayları şöyle. 
 

2021 Yeni Volkswagen Tiguan

 
Standart led farlara yeni ızgarasını entegre eden Volkswagen Tiguan; marka amblemini ön tarafta merkezi olarak konumlandırılmış. Yenilenen tamponlarla beraber ön tarafta yenilikçiğini bir kez daha göstermiş. Arka tarafta Tiguan yazısı yeni nesil tüm araçlarda olduğu gibi amblemin hemen altında büyük bir şekilde konumlandırılmış. Dört tekerlekten çekişli modeller için 4Motion yazısı da güncellenmiş. Araç için her donanım paketine farklı jant modelleri tasarlanmış.
 
Yeni 2021 Tiguan özellikleri
 

İç Tasarımı

 
Volkswagen markası genel olarak araçlarının iç kısmında daha çok önem veren ve konforu üst düzey sunan bir marka olduğu için malzeme kalitesini yine yüksek tutmuş. İç mekan aydınlatmasının 15 farklı renkte sunulduğu araçta dokunmatik düğmelere ek olarak, fan ve sıcaklık kontrolü için geniş bir ekran tercih edilmiş. Dokunmatik düğmeler aynı zamanda yeni standart ısıtmalı ön koltuklar, arka cam buz çözme gibi fonksiyonları çalıştırmak ve klima menüsünü açmak için de kullanılabilir hale getirilmiş. Işıklı USB bağlantı noktaları klima modülünün altına yerleştirilmiş.
 
Yeni Volkswagen Tiguan kendisi gibi yeni nesil modüler bilgi-eğlence sistemi, dijital gösterge paneli ve yeni nesil kişiselleştirme sistemine sahip bir model olarak satışa sunulacak. Teknolojik özellikleri oldukça cömert sunan araç cihazlar arasında kolayca geçiş yapabilen çoklu telefon eşleştirmesi sunuyor. 
 
8 inçlik bir ekran standart olarak sunulan araçta donanım paketlerine göre 10.25 inçlik bir ekran da mevcut olacak. 
 
Yeni Tiguan iç tasarımı
 

Yeni Nesil Teknolojileri

 
Adaptif hız sabitleyici sisteminde aktif frenleme sunan Tiguan, levha tanıma gibi birçok teknolojik özellikleri mevcut. Araç hız sınırı bilgilerini, trafik işaretlerini ve kavşakları dikkate alır. Bu amaçla destek sistemi kontrol için ön kameradan gelen sinyalleri, GPS ve navigasyon sisteminden harita verilerini kullanır. Bu sayede daha güvenli bir sürüş imkanı sunar.
 
Yeni Makyajlı Tiguan dış tasarımı

Yakıt Fiyatları 19 Nisan 2024

Benzin litresi: 44.41 ₺

Dizel litresi: 42.95 ₺

Sıfır Araba Modelleri

Alfa Romeo
Aston Martin
Audi
BMW
Chery
Chevrolet
Citroen
Cupra
Dacia
DS
Fiat
Ford
Honda
Hyundai
Isuzu
Jaguar
Jeep
Kia
Lada
Lamborghini
Land Rover
Lexus
Mazda
Mercedes
MG
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Seat
Skoda
Skywell
Smart
Ssangyong
Subaru
Suzuki
Tesla
TOGG
Toyota
Volkswagen
Volvo


Son Karşılaştırmalar


Araba Karşılaştırma sayfası

Son Haberler


ArabaVS.com aracılığıyla, otomobil dünyasından markaları, markalara ait modelleri, motor ve donanım seçeneklerini karşılaştırabilirsiniz.

0.KM araba fiyatlarını, markaların güncel liste fiyatlarına ait son değerleri burada takip edebilirsiniz.
Copyright © 2024 Arabavs.com