ArabaVS » Yeni Arabalar » 2022'de Kasa Değiştirecek ve Yeni Çıkacak SUV Araçlar!

2022'de Kasa Değiştirecek ve Yeni Çıkacak SUV Araçlar!

Son Güncelleme:

SUV (Sport Utility Vehicle) araçlar spor amaçlı olarak üretilen minivan, station wagon ve çekme özelliğine sahip olan yüksek araçlardır. Asfalt ve arazi için geliştirilmiş bu araçların son dönemlerde oldukça popüler. Gerek yerden yükseliği gerek konforuyla dikkatleri üzerine çeken SUV'ler her geçen yıl daha da kullanıcı odaklı olarak üretilmekte. 2022 yılında göreceğimiz yeni SUV araçları sizler için derledik. İşte modeller!


Tiguan Allspace 2022

Volkswagen Tiguan AllSpace 2022
Uzun dingil mesafesi, yeni kontrol ve destek sistemleri, LED matris farlar ve kontrol için dokunmatik paneller gibi yeni premium özelliklerle donatılarak gelecek. Yedi koltuklu ve 760 litre bagaj hacmiyle gelecek. » 4 Aralık 2021 itibariyle model satışa sunulmuştur. 


Volkswagen Taigo

Volkswagen Taigo 2022
Yeni Volkswagen Taigo tasarım, bireysellik ve duyguya odaklanan bir model olarak satışa sunulacak. Tam LED farlar, tamamen dijital bir kokpit ve standart bilgi-eğlence sistemleri ile 4.26 metrenin hemen altında ölçülen SUV coupe. 


Porsche Macan GTS

Porsche Macan GTS
Porsche, yeni Macan modelini artırılmış performans, keskin bir tasarım ve yeni konsepti ile satışa çıkaracak. 2.9 litrelik çift turbo V6 motoruyla 440 beygir sunacak. 0-100 hızlanmasını 6.2 saniyede tamamlayacak olan aracın azami hızı 259 Km/sa.


Porsche Cayanne Turbo GT

Porsche Cayanne Turbo 2022
Porsche, Cayenne model yelpazesini bir spor kasasıyla tamamlıyor. Maksimum performans ve yol tutuşu için tasarlanan yeni Porsche Cayenne Turbo GT 640 beygir gücü, dört litrelik çift turbo V8 ile aracın temelini oluşturur. 0-100 km/s hıza 3,3 saniye de ulaşan aracın maksimum hızı 300 km/sa.


Opel Grandland

2022 Yeni Opel Grandland
Opel, sezgisel kontroller ve yenilikçi teknolojilerle şık ve sportif yeni Grandland'ı tanıttı. Tamamen dijital paneliyle sürücü odaklı bir kokpit sunuyor. Yeni Mokka ve Crossland araçlarından izler taşıyacak olan araç uyarlanabilir 168 LED sunuyor.


BMW X3

BMW X3 2022
İyileştirilmiş donanım ve optimize edilmiş menzil yapısı ile tanıtılan X3 kapsamlı bir yenileme yaptı. Daha modern ve daha dijital hale gelen üçüncü neslinin sağlam arazi görünümüne sportif bir vurgu yapılmış.


Audi Q4 e-Tron

Audi Q4 e-Tron 2022
Konsept otomobilleri seri üretime aktaran ve herhangi bir emisyon olmadan sürülebilen çok yönlü Audi Q4 e-tron dünyanın ilk kompakt elektrikli SUV'leridir. 299 PS çıkışa sahip bir quattro modelinin öncülük ettiği versiyon Haziran 2022'de yollarda olacak.


Jeep Wagoneer

Yeni Jeep Wagoneer 2022
Tamamen yeni 2022 Jeep Wagoneer ve Grand Wagoneer 4x4 sisteminin efsanevi kabiliyetini, olağanüstü sürüş dinamiklerini ve güçlü performansını bir araya getiriyor. İleri teknoloji güvenlik sistemleri ve sekiz yolcuya kadar kapasite sunan Wagoneer sofistike ve özgün bir tasarımla sunuldu.


Skoda Kushaq

2022 Skoda Kushaq
Güçlü, kaslı ve özel bir Hint havasına sahip yeni Skoda Kushaq dış tasarımıyla otomobil alıcılarının beğenisine sunuldu. Büyük tekerleklere sahip araç kristal yapılı farlar ve lambaları için standart LED teknolojisi sunuyor.
 


Renault Arkana 

Renault sportif görünümlü modeli olan Arkana SUV'sini tanıttı. Kompakt serideki diğer modelleriyle beraber C segmentinde çok hızlı büyüyen Renault 2022 de küresel pazarda aracını satışa sunacak.
2022 Yeni Renault Arkana


Kia Sportage

Kia, iç ve dış tasarımıyla tamamen yeniden inşa edilmiş Sportage modelini 2022'de satışa sunacak. Agresif ve keskin hatlarıyla, kaslı yüzeyleri kusursuz bir şekilde birleştiren marka daha dinamik bir model sunacak. 


Yeni Kia Sportage 2022


Yakıt Fiyatları 29 Mart 2024

Benzin litresi: 44.19 ₺

Dizel litresi: 42.77 ₺

Sıfır Araba Modelleri

Alfa Romeo
Aston Martin
Audi
BMW
Chery
Chevrolet
Citroen
Cupra
Dacia
DS
Fiat
Ford
Honda
Hyundai
Isuzu
Jaguar
Jeep
Kia
Lada
Lamborghini
Land Rover
Lexus
Mazda
Mercedes
MG
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Seat
Skoda
Skywell
Smart
Ssangyong
Subaru
Suzuki
Tesla
TOGG
Toyota
Volkswagen
Volvo


Son Karşılaştırmalar


Araba Karşılaştırma sayfası

Son Haberler


ArabaVS.com aracılığıyla, otomobil dünyasından markaları, markalara ait modelleri, motor ve donanım seçeneklerini karşılaştırabilirsiniz.

0.KM araba fiyatlarını, markaların güncel liste fiyatlarına ait son değerleri burada takip edebilirsiniz.
Copyright © 2024 Arabavs.com