ArabaVS » Yeni Arabalar » 2022 Yeni Nissan Ariya Ne Zaman Gelecek? İşte fiyat listesi ve geliş tarihi

2022 Yeni Nissan Ariya Ne Zaman Gelecek? İşte fiyat listesi ve geliş tarihi

Son Güncelleme:

Nissan'ın ilk tamamen elektrikli coupe crossover modeli Ariya geliyor. Güçlü motoru ve sessiz çalışması benzersiz bir atmosfer sunuyor. Otonom sürüş özellikleri, kişisel yardım ve kesintisiz bağlantı ile güvenlik ve konforu bir arada sunar. 500 kilometre menzil sunan elektrikli motoru ve yapay zeka teknolojisi markanın gelecekteki modelleri için bir temel oluşturuyor.


Yeni Nissan Ariya 2022

Hoş sportif ve fütüristik tasarımı iç kabinde de barındıran araç LED şeritler ve dokunmatik yüzeyleri kusursuz bir şekilde sunuyor. İki adet 12 inçlik ekran, geleneksel bir gösterge paneli sunuyor. Araç 4G bağlantısıyla sürekli olarak çevrimiçi olacak ve güncellemeleri alacak.
2022 Yeni Nissan Ariya
Bir veya iki motorla satışa sunulacak olan model iki veya dört tekerlekten çekiş sistemine sahip olacak. 63 kWh aküye sahip iki tekerlekten çekişli otomobiller 217 hp güç üretecek olup 0-100 km/sa hızlanması 7,5 saniye de tamamlayacak. 87 kWh motoru 242 hp üretecek ve 0-100 hızlanmasını 5.9 saniyede tamamlayacak. 


Nissan Ariya Bagaj Hacmi

İki tekerlekten çekişli modeli için 466 litre bagaj alanı sunarken, dört tekerlekten çekişli versiyonlar için 408 litre sunuyor.
Yeni Nissan Ariya fiyatları
Nissan Ariya sürücü destek sistemleri paketi ile birlikte gelir. Bu sistem, otoyollarda ve trafikte sizin için hızlanma, frenleme ve yönlendirme için aktif şerit takip asistanı, uyarlanabilir hız sabitleyici ve uydu navigasyonundan gelen verileri birleştirir. Ayrıca keskin virajlara, döner kavşaklara yaklaştığınızda otomatik olarak yavaşlar. Ek güvenlik özellikleri arasında ön ve arkada otomatik acil frenleme ve 360 ​​derecelik kamera sistemi de yer alıyor. 


Yeni Nissan Ariya Ne Zaman Türkiye'de?

2021'in sonlarında ABD'de piyasaya sürüleceği teyit edilmiş olan araç çip sıkıntısı yüzünden 2022'nin başında ABD'de olacak. Aracın Türkiye'ye gelişi 2022 Aralık olacak.
Yeni Nissan Ariya ne zaman gelecek?


Nissan Ariya Fiyat Listesi

Nissan Ariya yaklaşık 40.000 dolardan satışa sunulacak. 
2022 Yeni Nissan Ariya ne zaman Türkiye'de?


İlgili İçerik: Nissan Ariya tüm özellikler

Yakıt Fiyatları 24 Nisan 2024

Benzin litresi: 44.41 ₺

Dizel litresi: 42.95 ₺

Sıfır Araba Modelleri

Alfa Romeo
Aston Martin
Audi
BMW
Chery
Chevrolet
Citroen
Cupra
Dacia
DS
Fiat
Ford
Honda
Hyundai
Isuzu
Jaguar
Jeep
Kia
Lada
Lamborghini
Land Rover
Lexus
Mazda
Mercedes
MG
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Seat
Skoda
Skywell
Smart
Ssangyong
Subaru
Suzuki
Tesla
TOGG
Toyota
Volkswagen
Volvo


Son Karşılaştırmalar


Araba Karşılaştırma sayfası

Son Haberler


ArabaVS.com aracılığıyla, otomobil dünyasından markaları, markalara ait modelleri, motor ve donanım seçeneklerini karşılaştırabilirsiniz.

0.KM araba fiyatlarını, markaların güncel liste fiyatlarına ait son değerleri burada takip edebilirsiniz.
Copyright © 2024 Arabavs.com