ArabaVS » Yeni Arabalar » 2022'de yollara çıkacak yeni araçlar karşınızda!

2022'de yollara çıkacak yeni araçlar karşınızda!

Son Güncelleme:

Pandeminin etkisinin kısmen de olsa azalmasıyla birlikte üretim konusunda hızlanan otomobil üreticileri, 2022 yılında piyasaya sürmeyi hedefledikleri araçlarını da tanıtmaya başladılar.. Birçoğu otomobillerinde teknolojik anlamda yenilikler ve iyileştirmeler yapsa da, tasarım konusunda da oldukça iddialı görünen birçok model bulunuyor.


2022 Model Yeni Arabalar

Sürücülerin merakla beklediği 2022 yılında çıkacak yeni arabalar gün geçtikçe otomobil firmaları tarafından duyurulmaya başlanıyor ve yeni araçlar hakkındaki bilgiler de gittikçe netleşiyor. Tüm otomobil üreticileri yeni yıla iddialı bir giriş yapmak isterken, sahip oldukları araçların yeni modellerini rakiplerinden her konuda farklı ve eşsiz bir hale getirmek için çabalıyorlar.
Yeni Skoda Fabia 2022


Skoda Fabia

Yeni modeliyle birlikte dördüncü nesli sürücülere sunulacak olan Skoda Fabia MK4, beş farklı motor seçeneğine sahip ve bunların yanı sıra tasarım konusunda da iddialı seçenekler sunuyor. Bir önceki modeline göre bagaj hacmi artırılan Fabia MK4, opsiyonel olarak yakıt depo hacmini de artırma imkanı sunuyor.
2022 Citroen C5 X


Citroen C5 X

Hibrit ve benzinli olarak iki farklı seçeneği bulunan Citroen C5 X, oldukça dikkat çeken, SUV modellerde görmeye pek fazla alışık olmadığımız iddialı ve sportif tasarımı ile ön plana çıkıyor. 


Seat Ibiza

2022 yılında sürücülerin beğenisine sunulacak olan araç, yenilenmiş ve iyileştirilmiş iç ve dış tasarımı ile dikkat çekerken, aynı zamanda gelişmiş bir sürücü asistanına da sahip. Oldukça konforlu bir sürüş deneyimi sunmayı hedefleyen Seat Ibiza 2022, otomobil severlerin bu seneki gözdesi olabilir.


Opel Astra

Modern tasarımıyla çoğu sürücünün dikkatini çekmeyi başaran Opel’in Astra MK6 modeli, tamamen dijital bir iç panele sahip ve buna ek olarak hibrit seçeneği de mevcut.
2022 Opel Astra


Volkswagen Polo GTI

Motorunda herhangi bir değişikliğe gidilmeyen Volkswagen Polo GTI, kendine has asi ve sportif tasarımına ince dokunuşlar yapılarak yeni yılda sürücülerin beğenisine sunulacak. 


Mercedes-Benz CLS

Otomobil sektörünün en iddialı markalarından biri olan Mercedes, 2022 yılı için yeni CLS modelini duyurdu. Araçlarını daha fazla sportif görünüme kavuşturmayı hedefleyen Mercedes, bunu CLS modelinde oldukça iyi başarmış görünüyor. Ayrıca araçtaki teknolojik iyileştirmeler ile Mercedes-Benz CLS 2022, yeni yılın en iddialı araçlarından biri olmaya aday konumda.
2022 Mercedes CLS


BMW M4 Competition Convertible M

Popüler otomobil markası BMW, rakiplerinin yeni yılda piyasaya süreceği otomobillere BMW M4 ile cevap vermeyi hedefliyor. Performans konusunda oldukça iddialı görünen 2022 model BMW M4, tasarım konusunda da ince dokunuşlar ile çok daha sportif bir şekil almayı başarmış.


Volkswagen Golf 8 R

Üstün performanslı motoru ile dikkatleri üzerine çeken 2022 model Volkswagen Golf 8 R, 6 ileri manuel ve 7 ileri DSG şanzımana sahip iki model ile piyasaya sürülecek. İç dizaynda dijital gösterge paneline ve 10 inç dokunmatik multimedya ekranına sahip olan araç, 100 km/s hıza 4.7 saniyede ulaşabiliyor.


İlgili İçerik: 2022 Yeni SUV Modelleri

Yakıt Fiyatları 28 Mart 2024

Benzin litresi: 44.19 ₺

Dizel litresi: 42.77 ₺

Sıfır Araba Modelleri

Alfa Romeo
Aston Martin
Audi
BMW
Chery
Chevrolet
Citroen
Cupra
Dacia
DS
Fiat
Ford
Honda
Hyundai
Isuzu
Jaguar
Jeep
Kia
Lada
Lamborghini
Land Rover
Lexus
Mazda
Mercedes
MG
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Seat
Skoda
Skywell
Smart
Ssangyong
Subaru
Suzuki
Tesla
TOGG
Toyota
Volkswagen
Volvo


Son Karşılaştırmalar


Araba Karşılaştırma sayfası

Son Haberler


ArabaVS.com aracılığıyla, otomobil dünyasından markaları, markalara ait modelleri, motor ve donanım seçeneklerini karşılaştırabilirsiniz.

0.KM araba fiyatlarını, markaların güncel liste fiyatlarına ait son değerleri burada takip edebilirsiniz.
Copyright © 2024 Arabavs.com