ArabaVS » Yeni Arabalar » 2022 Skoda Karoq Yenilendi! İşte Özellikleri

2022 Skoda Karoq Yenilendi! İşte Özellikleri

Son Güncelleme:

Skoda’nın SUV sınıfındaki iddialı modeli Karoq, 2022 yılında tasarım açısından ve teknolojik olarak güncellenerek karşımıza çıkacak. Yenilenen ve geliştirilen 2022 Skoda Karoq, ülkemizde yılın ikinci çeyreğinde satışa sunulacak. Bu modelde yeni teknolojileri aracına kazandırmayı başaran Skoda, Karoq modelinin motorunu daha verimli bir hale getiriyor. Skoda’nın en çok tercih edilen modellerinden birisi olan ve SUV sınıfının etkili isimlerinden Karoq, yaklaşık yarım milyon adet satılarak büyük bir başarı elde etti. Karoq’un başarısını devam ettirmek için yoğun çaba harcayan Skoda, aracı daha modern hale getirmeyi başardı.


2022 Yeni Skoda Karoq

Matrix farlara ve son teknoloji asistan sistemine sahip olan Karoq, iç mekan tasarımında doğa dostu yöntemleri tercih ederek daha fazla sürdürebilir materyal kullanıyor. Bunun yanı sıra Skoda, daha fazla geri dönüştürülmüş malzeme kullanılarak üretilen ECO paketini de satışa sunmaya hazırlanıyor. Araçta 9.2 inç boyutunda multimedya ekranı, 10.25 inç boyutunda dijital gösterge paneli ve led iç ambiyans aydınlatması bulunuyor. Normal konumda 521 litre olan bagaj hacmi, katlanabilen arka koltuklarıyla birlikte 1630 litreye kadar artırılabiliyor.
Yeni Skoda Karoq 2022
Dış tasarımda ise ön ve arka farlara daha ince bir görünüm kazandırıldığı anlaşılıyor. Tasarımı daha aerodinamik ve şık bir hale gelen Karoq, alaşım jantlara ve ön tamponda yer alan yeni hava girişlerine sahip. Rakipleriyle yarışını iddialı bir şekilde sürdüreceğinin sinyallerini şimdiden veren ve eski başarısının üzerine ekleyerek yoluna devam edeceği açık olan 2022 Skoda Karoq, iç ve dış tasarımdaki yeniliklerin yanı sıra yeni motor seçenekleri ile bir üst seviyeye adımın atıyor.


2022 Karoq Motor Seçenekleri

2022 yılında piyasaya sürülecek olan Skoda Karoq 150 beygir gücündeki 7 ileri DSG’ye sahip. Yeni Skoda Karoq'un Özellikleri


2022 Yeni Skoda Karoq Ne Zaman Gelecek?

Ülkemizde, Skoda Karoq’un 1.5 TSI modelinin satışa sunulacağı açıklandı. Henüz aracın fiyatı ve çıkış tarihi hakkında kesin bir bilgi bulunmuyor. Fakat yine de, aracın Avrupa’da 2022 yılının başlarında ve Türkiye’de de 2022 yılının ikinci çeyreğinde çıkış yapacağı hakkında bilgiler bulunuyor.


** Güncelleme : 2022 Yeni Skoda Karoq 28 Mayıs 2022 itibariyle 809.900 TL'den satışa sunulmuştur. **
Yeni Karoq ne zaman geliyor?


İlgili İçerik: 2022 Yeni Karoq Alınır mı? İşte Özellikleri

Yakıt Fiyatları 19 Nisan 2024

Benzin litresi: 44.41 ₺

Dizel litresi: 42.95 ₺

Sıfır Araba Modelleri

Alfa Romeo
Aston Martin
Audi
BMW
Chery
Chevrolet
Citroen
Cupra
Dacia
DS
Fiat
Ford
Honda
Hyundai
Isuzu
Jaguar
Jeep
Kia
Lada
Lamborghini
Land Rover
Lexus
Mazda
Mercedes
MG
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Seat
Skoda
Skywell
Smart
Ssangyong
Subaru
Suzuki
Tesla
TOGG
Toyota
Volkswagen
Volvo


Son Karşılaştırmalar


Araba Karşılaştırma sayfası

Son Haberler


ArabaVS.com aracılığıyla, otomobil dünyasından markaları, markalara ait modelleri, motor ve donanım seçeneklerini karşılaştırabilirsiniz.

0.KM araba fiyatlarını, markaların güncel liste fiyatlarına ait son değerleri burada takip edebilirsiniz.
Copyright © 2024 Arabavs.com