ArabaVS » Yeni Arabalar » 2022 Yeni Citroen C5 X ile tanışın! İşte özellikleri ve tasarımı

2022 Yeni Citroen C5 X ile tanışın! İşte özellikleri ve tasarımı

Son Güncelleme:

Yenilikçi, güçlü ve iddialı bir araç deneyimine ne dersiniz? Gelin birlikte Citroen markasının otomobil dünyasında yeniliklere kapı aralayan Citroen C5 X modelini detaylıca inceleyelim..


Geniş Bagaj Hacmi

Yeni Citroen C5 X
C5 X kullanıcılarına 545 litrelik bir bagaj hacmi ile geniş bir alan sunuyor. Koltukların yatırılması ile birlikte araç hacmi 1640 litreye kadar yükseliyor. Eğer çok seyahat ediyorsanız ya da geniş bagaj hacmine ihtiyaç duyuyorsanız bu gelecek model size hitap ediyor. Bagaj kapağı aracın bagaj erişimini kolaylaştıracak alçak yükleme eşiği ve geniş bir açıklık alanı sunuyor. Araç aynı zamanda büyük tekerlek yapısı, yerden yüksek duruşu ile seyahat etmeyi sevenlere konforlu bir sürüş deneyimi sağlıyor. 


3 Farklı Gövde Tipi Tek Araç

Yeni Citroen C5 X tasarımı
Station wagon, Sedan ve SUV olmak üzere üç farklı gövdenin tek bir araçta bir araya getirildiği C5 X modern ve çok yönlü bir araç kullanım imkanını sizlere sunuyor. Yuvarlak ve kaslı tasarımı ve zarif çizgileriyle modern ve yenilikçi bir araç olarak karşımıza çıkıyor. Aerodinamik tasarımı, sağlam ve çevreci yapısı ve üst düzey ergonomisi ile C5 X şık ve konforlu bir kullanım imkanı sunuyor. 
Citroen C5 X modeli 19 inç çaplı Aero X alaşım jantlar sunuyor. Güçlü ve şık tekerlekleri aracın sürüş kalitesini ve görünümünü bir üst seviyeye çıkarırken, gövdesinin alt kısmında mat siyah koruyucu kaplamalar yer alıyor. Aydınlatma mekanizmasının V tasarımında olması aracın cesur ve güçlü bir görünüme sahip olmasını sağlıyor. Aracın arka kısmı zarif ve güçlü bir duruşla dikkatleri üzerine çekiyor. 
Yeni C5 X özellikleri
Araç teknik özellik olarak 4.805 mm uzunluğa, 1.485 mm yüksekliğe ve 1.865 mm genişliğe sahip bir model olarak karşımıza çıkıyor. 


Motor Seçenekleri

225 beygirlik güç sunan hibrit motor tasarımına sahip olan araçta benzinli motor pasif durumdayken maksimum elde edilebilecek hız 135 km/s. 


Sportif ve Dinamik Bir Araç Deneyimi

Aracın tasarımında değişen dünyaya ayak uydurmak için dinamik ve sportif bir duruş sergileniyor. Aracın stop lamba tasarımından şık gövdesine kadar her ayrıntısı rahat ve şık bir araç kullanma deneyimini kullanıcılara sunuyor. Araçtaki 12 inç büyüklüğünde dokunmatik ekran, dijital gösterge paneli gibi tasarımlar da son araç teknolojinin izlerini taşıyor. 
Yeni Citroen C5 X motor seçenekleri


İlgili İçerik: 2022'de yollara çıkacak SUV araçlar

Yakıt Fiyatları 19 Nisan 2024

Benzin litresi: 44.41 ₺

Dizel litresi: 42.95 ₺

Sıfır Araba Modelleri

Alfa Romeo
Aston Martin
Audi
BMW
Chery
Chevrolet
Citroen
Cupra
Dacia
DS
Fiat
Ford
Honda
Hyundai
Isuzu
Jaguar
Jeep
Kia
Lada
Lamborghini
Land Rover
Lexus
Mazda
Mercedes
MG
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Seat
Skoda
Skywell
Smart
Ssangyong
Subaru
Suzuki
Tesla
TOGG
Toyota
Volkswagen
Volvo


Son Karşılaştırmalar


Araba Karşılaştırma sayfası

Son Haberler


ArabaVS.com aracılığıyla, otomobil dünyasından markaları, markalara ait modelleri, motor ve donanım seçeneklerini karşılaştırabilirsiniz.

0.KM araba fiyatlarını, markaların güncel liste fiyatlarına ait son değerleri burada takip edebilirsiniz.
Copyright © 2024 Arabavs.com