ArabaVS » Araba Fiyatları » Almanya sıfır araç fiyatları ve Türkiye sıfır araç fiyatları karşılaştırması 2021!

Almanya sıfır araç fiyatları ve Türkiye sıfır araç fiyatları karşılaştırması 2021!

Son Güncelleme:

Araç fiyatlarının sürekli artış halinde olması nedeniyle sürücüler, araç satın almak için daha uygun bir yöntem aramaktadır. Bu yöntemlerden en bilineni ise yurt dışından, daha çok Almanya’dan araba satın almaktır. Yurt dışından araba getirme yöntemleri bir yana, Almanya’da araba fiyatları sıkça araştırılmakta ve ülkemizdeki fiyatlarla kıyaslama yapılmaktadır. Bu yazıda, ülkemizde oldukça popüler olan markalar ile o markaların sıkça tercih edilen modellerinin Almanya ve Türkiye fiyatlarını kıyaslayacağız. Fiyatlar, her ne kadar Almanya’da ikamet eden kişiler için oldukça cazip ve uygun gibi görünse de, Türkiye’de yaşayan sürücüler için birçok olumsuzluğa sahiptir.


Almanya Araç Fiyatları 2021

Almanya ile Türkiye'de ki araçların fiyat karşılaştırması
Kıyaslamada başlıca; Volkswagen, Seat, Skoda, BMW ve Opel markaları yer almaktadır. Her aracın paketleri, birbirlerine göre farklılık gösterebilmektedir. Bazı paketler başlangıç paketleri olarak kıyaslanırken, bazıları ise pazar farklılıkları nedeniyle bir ya da daha üst seviye paketler olarak kıyaslanmıştır.
 
Günümüzün popüler markaları olan Volkswagen, Seat, Skoda, BMW ve Opel gibi markalara ve bu markaların Türkiye’de en çok tercih edilen modellerine bir göz atalım: 


2021 Volkswagen Almanya Fiyatları

Volkswagen Golf, Impression, Life, R-Line ve Style olmak üzere dört ayrı pakete sahiptir. Golf’ün benzinli ve otomatik vitesli 1.0 Life paketinin Almanya satış fiyatı yaklaşık olarak 22 bin Euro’dur. Aynı aracın Türkiye fiyatı ise 360 bin Türk Lirası’dır. 
 
Volkswagen Polo, Trendline, Comfortline ve Highline olmak üzere üç ayrı pakete sahiptir. Polo’nun benzinli ve düz vitesli 1.0 Trendline paketinin Almanya satış fiyatı yaklaşık olarak 17 bin Euro’dur. Aynı aracın Türkiye fiyatı ise 210 bin Türk Lirası’dır.
Volkswagen Golf Almanya fiyatları
Volkswagen Passat, Business, Elegance ve Impression olmak üzere üç ayrı pakete sahiptir. Passat’ın benzinli ve otomatik vitesli 1.5 Business paketinin Almanya satış fiyatı yaklaşık olarak 30 bin Euro’dur. Aynı aracın Türkiye fiyatı ise 490 bin Türk Lirası’dır.


2021 Seat Almanya Fiyatları

Seat Leon, Style isimli tek bir pakete sahiptir. Leon’un benzinli ve düz vitesli 1.0 Style paketinin Almanya satış fiyatı yaklaşık olarak 19 bin Euro’dur. Aynı aracın Türkiye fiyatı ise 280 bin Türk Lirası’dır.
 
Seat Ibiza, Style isimli tek bir pakete sahiptir. Ibiza’nın benzinli ve otomatik vitesli 1.0 Style paketinin Almanya satış fiyatı yaklaşık olarak 22 bin Euro’dur. Aynı aracın Türkiye fiyatı ise 215 bin Türk Lirası’dır.


2021 Skoda Almanya Fiyatları

Skoda Octavia, Elite ve Premium olmak üzere iki ayrı pakete sahiptir. Octavia’nın hibrid ve otomatik vitesli 1.0 e-Tec Elite DSG paketinin Almanya satış fiyatı yaklaşık olarak 26 bin Euro’dur. Aynı aracın Türkiye fiyatı ise 350 bin Türk Lirası’dır.
Skoda Scala Almanya'da kaç para?
Skoda Scala, Elite ve Premium olmak üzere iki ayrı pakete sahiptir. Scala’nın benzinli ve otomatik vitesli 1.0 TSI Elite DSG paketinin Almanya satış fiyatı yaklaşık olarak 20 bin Euro’dur. Aynı aracın Türkiye fiyatı ise 280 bin Türk Lirası’dır.


2021 Opel Almanya Fiyatları

Opel Corsa, Edition, Elegance, Essential ve Ultimate olmak üzere dört ayrı pakete sahiptir. Corsa’nın benzinli ve düz vitesli 1.2 Elegance modelinin Almanya satış fiyatı yaklaşık olarak 16 bin Euro’dur. Aynı aracın Türkiye fiyatı ise 200 bin Türk Lirası’dır.
 
Opel Astra, Edition, GS Line ve Elegance olmak üzere üç ayrı pakete sahiptir. Astra’nın dizel ve otomatik vitesli 1.5d Elegance AT modelinin Almanya satış fiyatı yaklaşık olarak 26 bin Euro’dur. Aynı aracın Türkiye fiyatı ise 370 bin Türk Lirası’dır.


2021 BMW Almanya Fiyatları

BMW 1 Serisi, M Sport ve Sport Line olmak üzere iki ayrı pakete sahiptir. 1 Serisi’nin benzinli ve otomatik vitesli 1.5 118i modelinin Almanya satış fiyatı yaklaşık olarak 46 bin Euro’dur. Aynı aracın Türkiye fiyatı ise 500 bin Türk Lirası’dır.
BMW 1 Serisi Almanya'da kaç para?


İlgili İçerik: Yurt Dışından Araç Nasıl Getirilir?

Yakıt Fiyatları 25 Nisan 2024

Benzin litresi: 44.41 ₺

Dizel litresi: 42.95 ₺

Sıfır Araba Modelleri

Alfa Romeo
Aston Martin
Audi
BMW
Chery
Chevrolet
Citroen
Cupra
Dacia
DS
Fiat
Ford
Honda
Hyundai
Isuzu
Jaguar
Jeep
Kia
Lada
Lamborghini
Land Rover
Lexus
Mazda
Mercedes
MG
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Seat
Skoda
Skywell
Smart
Ssangyong
Subaru
Suzuki
Tesla
TOGG
Toyota
Volkswagen
Volvo


Son Karşılaştırmalar


Araba Karşılaştırma sayfası

Son Haberler


ArabaVS.com aracılığıyla, otomobil dünyasından markaları, markalara ait modelleri, motor ve donanım seçeneklerini karşılaştırabilirsiniz.

0.KM araba fiyatlarını, markaların güncel liste fiyatlarına ait son değerleri burada takip edebilirsiniz.
Copyright © 2024 Arabavs.com