ArabaVS » Yeni Arabalar » 2021'de Kasası Değişecek ve Yenilenecek SUV Araçlar!

2021'de Kasası Değişecek ve Yenilenecek SUV Araçlar!

Son Güncelleme:

SUV kelime anlamı olarak sportif kullanımlı araç olarak tanımlanmaktadır. Geniş hacmi, engebeli yollara karşı daha yetenekli, farklı çekiş sistemleri sunan SUV modellerinden 2021'de çıkacak olanları sizler için derledik. Aşağıdaki liste düzenli takip edilmekte olup, güncellenmektedir. İşte 2021 yılında yollara çıkacak olan yeni veya makyajlı SUV araçlar.
 


Kia Sorento 2021

Kia Sorento 2021'de gelecek
Kia Sorento, Kia markasının yeni nesil orta boy SUV platformunu temel alan ilk araçtır. Bagaj hacmini en üst düzeye çıkarmak için daha büyük bir gövdeyle eşleştirilen platform, Sorento'nun yoldaki en çok yönlü ve geniş üç sıralı SUV'lardan biri olmasını sağlıyor.
 


Jaguar F-Pace 2021

2021 Jaguar F-Pace
İddialı yeni dış görünümü, güzel bir şekilde tasarlanmış tamamen yeni iç mekanı, en yeni nesil Pro bilgi-eğlence sistemi ve PHEV ve MHEV teknolojisi dahil sıralı dört ve altı silindirli motor seçenekleri sunan yeni Jaguar F-Pace daha lüks daha bağlantılı ve daha verimli olarak satışa sunulacak. Dört silindirli 404 PS hibrit motorla sunulacak. 
 


2021 Hyundai Tucson

Hyundai Tucson 2021
Kompakt SUV segmentinde hibrit, plug-in hibrit ve 48 volt hafif hibrit seçenekleri de dahil olmak üzere en elektrikli güç aktarım sistemi serisini sunacak olan Tucson en geniş elektrikli güç aktarma organları yelpazesine sahip üretici olarak Tucson modelini satışa sunacak.
 


Hyundai Kona 2021

2021 model SUV Hyundai Kona
Kona elektrikli güç aktarma organlarını şık bir SUV gövde tipiyle entegre ederek satışa sunuyor. 1.6 CRDi 48 volt hafif hibrit teknolojisiyle dizel motorunu entegre eden Hyundai markası bu hibrit dışında 1.0 T-GDi ve 1.6 T-GDi benzinli motorlar sunuyor. 


*Hyundai Kona 22 Aralık 2020 tarihinde Türkiye'de satışa sunulmuş olup başlangıç fiyatı 281.000 TL olarak belirlenmiş. »Yeni Kona
 
 


2021 Opel Crossland

Yeni Crossland SUV 2021
Ön panjuru ve farları doğal bir görünümle entegre eden yeni Crossland en iyi teknolojileri, yeni koyu renkli arka lambaları ve yeni ışık tasarımını beraberinde sunacak. ** Opel Crossland modeli 16 Aralık 2020 itibariyle satışa sunuldu.


» Opel Crossland Donanım Paketleri ve Özellikleri


 
 


Opel Mokka 2021

2021 Opel Mokka SUV
Yeni Opel Mokka'nın tasarımı en küçük ayrıntısına kadar iyi yerleştirilmiş, geniş bir duruşla karakterize edilen cesur bir görünüm sunuyor. Tamamen dijital kokpit içeren ilk model olarak öne çıkan araç sezgisel davranışları kullanan ve sürücünün yola sürekli odaklanmasına olanak sağlayan bir model olarak gelecek.
 


2021 Opel Mokka-e

2021 Mokka-e SUV
Elektrikli olarak satışa çıkacak olan yeni Opel Mokka-e emisyon derdinden kurtuldu. En çok satan modelinin ikinci neslini sunan Opel markası eğlence ve modernliği mükemmel bir şekilde birleştiren yeni bir Mokka'yı ortaya koyuyor. 
 


Peugeot 5008 2021

2021 Peugeot 5008
Mükemmel olmak için tasarlanan yeni SUV Peugeot 5008 7 kişiye kadar taşıma kapasitesine sahip ve konforundan ödün vermeden makyajlanacak. Yeni çerçevesiz ızgara modern bir tarzı simgelerken aslan dişi LED'leriyle gelecek. ** Peugeot 5008 modeli satışa sunuldu.
 


Skoda Enyaq 2021

Skoda ENYAQ SUV 2021
Yeni Skoda Enyaq birçok özellikle donatılmış tamamen elektrikli SUV olarak satışa sunulacak. 510 kilometre menzil sunacak olan araç arkadan veya dört tekerlekten çekiş sistemi sunacak.


2021 Audi Q5

Sportif sürüş performansını ve çok yönlülüğünü birleştiren 2021 Audi Q5 model serisi, lüks SUV segmentinde yeni bir standart oluşturmaya devam ediyor. Plug-in hibrit Q5 ve SQ5 de dahil olmak üzere güncellenmiş Q5 modelleri, daha keskin hatlarını günlük kullanılabilirlikle birleştiriyor. Markanın en çok satan SUV serisi olarak konumlarını pekiştirmek için daha geniş bir bilgi-eğlence ve sürücü destek özellikleri sunuyor.


Yeni Q5 2021'de yollarda!


İlgili İçerik: 2021'de Çıkacak Yeni Model Arabalar

Yakıt Fiyatları 25 Nisan 2024

Benzin litresi: 44.41 ₺

Dizel litresi: 42.95 ₺

Sıfır Araba Modelleri

Alfa Romeo
Aston Martin
Audi
BMW
Chery
Chevrolet
Citroen
Cupra
Dacia
DS
Fiat
Ford
Honda
Hyundai
Isuzu
Jaguar
Jeep
Kia
Lada
Lamborghini
Land Rover
Lexus
Mazda
Mercedes
MG
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Seat
Skoda
Skywell
Smart
Ssangyong
Subaru
Suzuki
Tesla
TOGG
Toyota
Volkswagen
Volvo


Son Karşılaştırmalar


Araba Karşılaştırma sayfası

Son Haberler


ArabaVS.com aracılığıyla, otomobil dünyasından markaları, markalara ait modelleri, motor ve donanım seçeneklerini karşılaştırabilirsiniz.

0.KM araba fiyatlarını, markaların güncel liste fiyatlarına ait son değerleri burada takip edebilirsiniz.
Copyright © 2024 Arabavs.com